Otevřená porada Pražské pobočky SPJF se koná 4. 4. 2019

| Autor: Pražská pobočka SPJF | Rubrika: Zpravodaj | Vydáno dne: 26. 3. 2019 |

Druhá otevřená porada Pražské pobočky Sdružení přátel Jaroslava Foglara se bude konat ve čtvrtek 4. dubna 2019 od 17 hodin v Domě dětí a mládeže Praha 5, Štefánikova 235/11 (proti kostelu sv. Václava, pár minut od metra Anděl).
Porada je otevřena všem členům i nečlenům Sdružení přátel Jaroslava Foglara, zkrátka těm, kteří chtějí pomoci, či s něčím pomoci potřebují...(tedy hlavně s akcemi s vazbou na Jestřába.)
Předpokládáme, že budeme připravovat tyto akce:
- Spolupráce s DDM Praha 5 – přijde Luboš Vaculín z vedení DDM.
- 5. 4. Pražská lítačka. Winoga a Menhart prosí o pomoc při organizaci především v průběhu akce.  Pomoc byla členy pobočky přislíbena. Na schůzce budeme vkládat letáčky o pobočce do Bobřích stop. Využijeme i na další akce (Svět knihy, tábořiště Mastník).
- 9. – 12. 5. Veletrh knihy. Možnost na této akci zorganizovat soutěž ve vyjímání ježka z klece (Menhart projedná na Vedení SPJF). Předkolo ve vyjímání po celou dobu trvání veletrhu, finále v sobotu nebo neděli. Bude spojeno s besedou a stánkem Albatrosu ale pozor na důstojnost a reprezentativnost akce. Nutnost vytvořit tým organizátorů. Menhart a Tajlor dojednají podrobnosti s Albatrosem.
- 14. 9. a 21. 9. Setkání na tábořišti Mastník u Sedlčan (jedno z tábořišť Foglarova oddílu).  Vyrazíme pomoci sedlčanským skautům s úpravou místa a zúčastníme se i vlastního setkání za týden. Možnost přespání v místní klubovně.
- Příměstský tábor - co by bylo vhodné děti naučit? Diskuse o příměstském táboře s Rychlými šípy v srpnu.
- A další...


Další informace o činnosti Pobočky jsou na www.iklubovna.cz zóna Pražské pobočky: http://www.iklubovna.cz/zony/prazska-pobocka-spjf -  

Zveme a na všechny se těší
Tajlor, Menhart a Vláďa Dvořák 

BOHOUSEK.CZ (www.bohousek.cz.cz) - zpravodajský a informační servis - Foglar a Rychlé šípy
Adresa článku: http://www.bohousek.cz/clanek-2019030008-otevrena-porada-prazske-pobocky-spjf-se-kona-4-4-2019.html