Objednávání Stínadelské trilogie v proužcích s boxem bude vydavatelem opětovně spuštěno v pondělí 1. 8. 2022

| Autor: Milan Lebeda - Alpín | Rubrika: Kniha | Vydáno dne: 26. 7. 2022 |

Vydavatel Václav Vávra s předstihem sděluje, že “proužkové vydání” Stínadelské trilogie (Záhada hlavolamu, Stínadla se bouří, Tajemství Velkého Vonta) Jaroslava Foglara a Marko Čermáka bude (po dočasném pozastavení) na stránkách vydavatelství www.intercrosse.eu opět možné objednávat od pondělí 1. 8. 2022 dopoledne (přesnou hodinu nelze dopředu stanovit).
Žádné další avízo o opětovném spuštění prodeje 1. 8. 2022 nebude vydavatelem již vydáno.
Do prodeje bude dáno 150 (posledních) výtisků z původního nákladu 500 ks. (Vydavatel znovu dementuje v minulých týdnech různě šířené informace o dotisku.)
Jakmile bude nabídka – možnost objednání ze stránek www.intercrosse.eu v srpnu stažena, znamená to definitivní ukončení prodeje - vyprodání.
Počet výtisků “proužkového vydání” na jednoho objednavatele je stanoven na maximálně 2 ks. Na případně jiné objednané množství nebude brán zřetel.

Vydavatel Václav Vávra si dovoluje (vzhledem k některým nepřesným komentářům na Facebooku v uplynulých týdnech) upozornit, že limitované sběratelské “proužkové vydání” v nákladu 500 výtisků za cenu 1990 Kč není ani jediným, ani hlavním vydáním prvního souborného vydání Stínadelské trilogie. Tím je klasické knižní vydání ve větším nákladu (s dvěma variantami obálky) za cenu 490 Kč, které je na stránkách www.intercrosse.eu po celou dobu zveřejněno k objednávání a je po celou dobu průběžně zasíláno objednavatelům.
Václav Vávra děkuje za všechny kultivované názory a připomínky, které zaznamenal na Facebooku v uplynulých týdnech.
Václav Vávra děkuje – jmenovitě čtenářům i tradičním sběratelům - za zájem o jím vydávané tituly, který jej těší, stejně jako jednotlivé autory případně jejich potomky či další držitele autorských práv.

O vydání Stínadelské trilogie v červnu Bohoušek informoval v těchto článcích:

https://www.bohousek.cz/clanek-2022060018-stinadelska-trilogie-v-limitovane-edici-podlouhleho-prouzkoveho-vydani-s-kniznim-boxem-prave-vysla.html

https://www.bohousek.cz/clanek-2022060009-stinadelska-trilogie-jaroslava-foglara-a-marko-cermaka-v-komiksove-podobe-poprve-vychazi-v-soubornem-vydani.html












BOHOUSEK.CZ (www.bohousek.cz.cz) - zpravodajský a informační servis - Foglar a Rychlé šípy
Adresa článku: http://www.bohousek.cz/clanek-2022070022-objednavani-stinadelske-trilogie-v-prouzcich-s-boxem-bude-vydavatelem-opetovne-spusteno-v-pondeli-1-8-2022.html