| STÍNADLA |
Bohousek
Rubriky
Nejčtenější články vydané v posledních 30 dnech
Prahou Jaroslava Foglara

Bydliště
Pracoviště
Klubovny
Tábořiště
Místa inspirace

Foglarovský svět
Tipy a vzpomínky pište na info@bohousek.cz, předmět: Prahou Jaroslava Foglara
Foglarovky
Bohoušek doporučuje

Co nabídla Skautská nadace Jaroslava Foglara na konci roku 2023

[ Autor: Tomáš Hromádka - Krizmen | zařazeno: 25. 12. 2023 | přečteno 776 ]

Tak jako v minulém roce zaznamenáváme i letos, co mohl obstarat Ježíšek pravověrnému foglarovci pod stromeček z Jestřábova dobročinného obchodu, který provozuje Skautská nadace Jaroslava Foglara:

Rváčov 2 - předobjednávka, Ilustrace M. Pokorného ke knize Devadesátka pokračuje, Vánoční ozdůbka Bublina, Magické kočičí kouzlo!, Rychlé šípy a jejich 65 úžasných dobrodružství - reprint, Kniha o Dvojce, Svíčky Rychlých šípů k Večeru světel, Výroční hrnek 85 let Rychlých šípů + Jestřábovo RŠ štěstíčko, Speciální box na RŠ v sešitech II, Alvarez potřebuje jen statečné a silné (s bonusem i bez bonusu), Herní mapa Stínadelská tajemství, Polštářek Rychlé šípy, Pokladovka Rychlých šípů, Zážitkové přespání v bytě Jaroslava Foglara, Putování za první podsadou a pramicí, Foglarovy deníky I. díl, Rychlé šípy ve Stínadlech - společenská hra, Duel Rychlé šípy + Jestřábovo štěstíčko, KPZ Rychlé šípy + Jestřábovo štěstíčko, Deník Jana Tleskače - 5. dotisk, Tábor Svazu třinácti, Stolní vlaječka Rychlých šípů, Hoši od Bobří řeky - 19. vydání druhý dotisk, Stínadelská taška Jana Fischera, Stínadelský skicák Jana Fischera, Ježek v kleci s plánkem létajícího kola, Vánoční sešity Jaroslava Foglara, Ježek v kleci, KLub zvídavých dětí, Rychlé šípy ve Stínadlech (Olympia), Stínidlo na lampu s originálními Rychlými šípy, Zápisník 13 bobříků - obálka s 5 bobry, Zápisník 13 bobříků - obálka s 1 bobrem, Tábor ve Sluneční zátoce + Naše tábory (1959), Modrý život Jiřího Dražana aneb Přístav volá (Olympia), Zápisník Rychlých šípů - 2. verze, Bublina - skládačka z papíru, Tlouštíkova miska, Balící papíry Rychlých šípů s dárkovými visačkami, Letající kolo Jana Tleskače (skládačka), Sáček Mladého hlasatele plný kuliček, Vykrajovátko Ježek v kleci, Nášivka Rychlých šípů, Kapesní nůž Rychlých šípů, Pouzdro na kapesní nůž, Batoh Červenáček, Batoh Mirek, Plakát Černí jezdci + Bublina, Kožený opasek Pískloun a Tlouštík, Stínidlo na lustr s originálními Rychlými šípy, Kožená brašna.

Vše lze zakoupit na adrese https://www.skautskanadace.cz/kupte-si (stav k 25. 12. 2023 - v předvánočním období byla nabídka rozšířena o další materiály, které byly ale téměř ihned po zveřejnění vyprodány - např. poštovní obálka k 85. výročí Rychlých šípů).


Foglarovské výroky
"To je přece Fan-Tan. Vždyť to hraje celá Řásnovka" - asi dvanáctiletá dívka na dotaz Jindry Sochora.
Vyhledávání
 
KNIHA NÁVŠTĚV
Bohouškovy trvalky
Výročí roku 2024
13 otázek - kvízy
Nejkomentovanější
Vyšlo od roku 2018...
29. 04. 2024
Počet komentářů: 24

Ocenění a vyznamenání pro Jaroslava Foglara
16. 04. 2024
Počet komentářů: 9

Jan Trojan - Roy: "Foglarovo dítě"
19. 03. 2024
Počet komentářů: 5

Foglarovskou ročenku 2023 bude distribuovat skautská nadace
16. 04. 2024
Počet komentářů: 2

Saturnin a Stínadla - aneb Setkání Lídy Baarové a Adiny Mandlové v Havlově vaně
04. 04. 2024
Počet komentářů: 1

12. ročník Pražské lítačky
29. 04. 2024
Počet komentářů: 1

reklama

* Bohouška připravuje redakce ve složení: Milan Lebeda - Alpín (vedoucí), Petr Molka - Best (webmaster), Tomáš Hromádka - Krizmen (redaktor). Bohoušek je připravován ve spolupráci s Pražskou pobočkou SPJF.
* Články vyjadřují názory autorů a jsou majetkem redakce a vlastníků autorských práv. Bez souhlasu redakce nesmí být žádná část Bohouška publikována a to jak v tištěné, tak elektronické podobě.
* Tento web site byl vytvořen prostřednictvím phpRS - redakčního systému napsaného v PHP jazyce.
* Na této stránce použité názvy programových produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.
* Zprávy, příspěvky a žádosti můžete poslat na .