| STÍNADLA |
Bohousek Zde
Rubriky
Nejčtenější články vydané v posledních 30 dnech
Prahou Jaroslava Foglara

Bydliště
Pracoviště
Klubovny
Tábořiště
Místa inspirace

Foglarovský svět
Tipy a vzpomínky pište na info@bohousek.cz, předmět: Prahou Jaroslava Foglara
Foglarovky
Bohoušek doporučuje

Komentáře

ke článku: Vyšla Bobří stopa 4/2019
ze dne 08.03.2020, autor článku: Tomáš Hromádka - Krizmen

Komentář ze dne: 27.03.2020 20:42:29     Reagovat
Autor: - Menhart (@)
Titulek: Vítězem soutěže Knihovnička Znouzecnost je Martin Divočák i Vlasta.
V pátek kolem 13:13 hod se strhla menší mela mezi Tajlorem, Martinem a Vlastou.

Původnĕ jsem myslel, že vítězem bude první správná odpověď s časem 13:13 hod (tedy Martin), ale nasledné komentáře pod soutěží ukázaly,  že přesně podle zadaní odpověděla pravě Vlasta s časem 13:14 hod. 

Tedy vítězem bude Martin i Vlasta.

Dos tanou speciální záložky Rychlých šípů,  které byly připraveny pro tisk, ale už nedošlo k jejich vytištění ve velkém nákladu a distribuci. Je to velká rarita a sběratelský unikát.

Pár kousků záložky bude šance získat i v příštích hrách PP SPJF na iKlubovna již brzy, tak se těšte, plantážníci.

Za PP SPJF  Menhart

IKlubovna.cz



Komentář ze dne: 28.03.2020 18:34:59     Reagovat
Autor: - Martin Rosol (rosolmartin@seznam.cz)
Titulek: Výhry.
Jsem pro to, aby cenu obdržel i Tajlor. Odpověděl správně a podle svých slov po termínu 13:13. Chyba byla v hodinách, a ne v Tajlorovi. Věnuji proto Tajlorovi jako výhru účastnickou medaili ze soutěže Odkaz Roberta Komoura (viz. Bobří stopa 5/2010 str. 3).
Zdar, Martin.

Komentář ze dne: 04.04.2020 22:48:02     Reagovat
Autor: - baltazar (@)
Titulek:
Ještě jsem Bobří stopu 4/2019 nedostal. Na reklamace na mailové adrese sdružení mi nikdo neodpovídá!

Komentář ze dne: 04.04.2020 23:36:09     Reagovat
Autor: - MV Bobr (@)
Titulek: Zásilka BS 4/2019 od SPJF
U našeho jednatele Baltazare prověřím odeslání Bobří stopy a po jeho sdělení cca do týdne zašlu...

Komentář ze dne: 05.04.2020 11:19:02     Reagovat
Autor: - baltazar (@)
Titulek: poděkování
Bobře, moc děkuji za ochotu a přeji hodně zdraví a štěstí v této těžké době!

Komentář ze dne: 05.04.2020 22:15:13     Reagovat
Autor: - (@)
Titulek: SPJF a BS č. 4
Info pro "baltazara" - nutno sdělit na sdružení adresu... pro doručení Bobří stopy. V evidenci členů neznámá přezdívka atd.

Komentář ze dne: 06.04.2020 13:52:58     Reagovat
Autor: - baltazar (@)
Titulek: Bobří stopa 4/2019
Dobrý den, svou adresu jsem uvedl dne 4.4.2020 v emailu na spjf@spjf.cz. Nevím ale, zda je tato emailová adresa funkční, nikdo mi neodpověděl. Členský příspěvek na roky 2019 i 2020 mám zaplacené. Děkuji! S pozdravem Karel Bárta

Komentář ze dne: 06.04.2020 17:29:14     Reagovat
Autor: - (@)
Titulek: BS č. 4 odeslána
Karle BS ti dnes odešla doporučeně, osobně jsem ji nabalil a poslal... po doručení se ozvi na "mejl" sdružení (asi ve středu?) Kamaráda jednatele Láďu asi zmátlo tvé "baltazar". Jsme domluveni tak, že jsem odesilatelem BS těm lidem co urgují dodávky BS a Láďa mně to sdělí. Ahoj MVB.

Komentář ze dne: 06.04.2020 17:39:41     Reagovat
Autor: - baltazar (@)
Titulek:
Ahoj, Bobře, moc děkuji! Už se těším na zásilku. Až dorazí, ozvu se!

Komentář ze dne: 06.04.2020 18:36:02     Reagovat
Autor: - Ostatní čtenáři Bohouška... (@)
Titulek: vzkazují diskutujícím:
...vzkazují pánům Bobrovi a Baltazarovi: Prosím, komunikujte interně mezi sebou jinou formou, než veřejnými komentáři na Bohouškovi. Stačilo v počátku reagovat ze strany spjf@spjf.cz na Baltazarův mejl, popř. požádat jeden druhého o zaslání jiného kontaktu - a nemuseli jsme tady číst pro nás naprosto nezajímavou diskusi, co a kdo udělal či neudělal, že nějakéjo jednatele zmátla přezdívka atd.

Komentář ze dne: 06.04.2020 23:59:48     Reagovat
Autor: - Naopak (@)
Titulek: Naopak
diskuze o Bobří stopě sem patří, server Bohoušek vzniká ve spolupráci s OO PP SPJF :-)

Komentář ze dne: 07.04.2020 11:04:53     Reagovat
Autor: - :-) (@)
Titulek: :-(
Diskuse o Bobří stopě ano, ale třeba k obsahu, zajímavostem a podobně. Ale naprosto soukromá administrativní komunikace o tom, že někdo nedostal časopis, protože jednatel v Brně nedokázal přiřadit přezdívku ke jménu a tím prý nebyla odeslána zásilka, je přece k smíchu. navíc toto ať řeší celostátní vedení a kancelář v Brně a ne PP SPJF-OO, zapsaný pobočný spolek. Nás, dychtivé čtenáře foglaroských zajímavostí, toto na Bohouškovi opravdu nezajímá. A propos: Gingo v Sluneční zátoce, vysazené také člečny SPJF, správce Janoušek na jaře ještě nepohnojil, protože nedokázal přiřadit název jiný hnojiva k pytlům s jiným označením jiného druhu hnojiva, které měl v kůlně. Nevíte, zda v Ledči někde prodávají původní hnojivo??

Komentář ze dne: 07.04.2020 15:01:39     Reagovat
Autor: - (@)
Titulek:
Áááá---tady se chce někdo hádat!

Komentář ze dne: 07.04.2020 17:13:17     Reagovat
Autor: - Upřímnost (@)
Titulek:
Strašně rád jsem chodil na stránky Bohousek.cz. Zajímavé články, pěkné komentáře, spousta informací. To co se tu děje poslední dobou (všechny ty různé žabomyší války, naprosto šílené příspěvky v komentářích atp.) to je fakt šílenost. A nejhorší na tom je, že věřím tomu, že většinu těch šílených příspěvků, zde dávají "dospělí" lidé a né děti na 1. stupni základní školy.

Komentář ze dne: 07.04.2020 17:25:43     Reagovat
Autor: - eM zahořklá a otravná individua kárající (@)
Titulek:
" A propos: Gingo v Sluneční zátoce, vysazené také člečny SPJF, správce Janoušek na jaře ještě nepohnojil, protože nedokázal přiřadit název jiný hnojiva k pytlům s jiným označením jiného druhu hnojiva, které měl v kůlně. Nevíte, zda v Ledči někde prodávají původní hnojivo??"

Když už někdo napodobuje Pendelara z jiné diskuze, aspoň co do slovní zásoby, tak ať to à propos aspoň píše správně. Tento rádoby vtipný příklad je jako analogie k nedodání časopisu mimo, u Bobří stopy jde o závazek jedné strany vůči druhé, navíc jde o vyfabulovaný problém.
Ale pokud někdo chce mít web, kde se takové věci řešit nebudou, tak si přece může založit svůj, jistě lepší, a tam si udělat pravidla podle svého. Ovšem je otázka, jestli by ten web nedopadl jako některé jiné weby, na které si musí zakladatel chodit psát sám se sebou, aby tam vůbec nějaká diskuze byla :-D

Jinak je zajímavé, jak se jeden člověk staví do pozice mluvčího čtenářů a mluví za ně. Mně to vůbec nevadí, a i kdyby to vadilo mně a dalším, tak je to snad na rozhodnutí provozovatelů, co ano, co ne. A že provozovatelé diskuze sledují je zřejmé, reklamní spam mizí v řádu hodin, nejpozději do jednoho dne. Z jejich strany nepřišlo žádné upozornění, tak jim to buď nevadí, nebo vadí, ale ne natolik, aby zasahovali.

A to jeho doporučení, ať to řeší baltazar s Bobrem soukromě a ať mu odpoví na mail je na stejné úrovni, na jaké je ta konverzace, která mu vadí. Někdo mu neodpověděl na mail, tak to zde uvádí a na základě toho s ním pak někdo vyřešil ke spokojenosti dotyčného. Není důvod sem dávat maily a není to ani rozumné, vzhledem k tomu, že sem chodí minimálně jeden magor, který tu otravuje vzduch všem ostatním a kdo ví, co by na ty maily pak psal. Už jsem o tom psal v tématu jiném - je to stále stejný člověk. Mimochodem, nějak podezřele se odmlčel pod svou přezdívkou, kterou běžně tak rád používá a v posledí době ho bylo plno a vyjadřoval se prakticky ke všemu. Zcela jistě asi náhoda ;-)

Hele, já byl označen za trolla, ale že mi šlo o diskuzi je zjevné. Ale dejme tomu, ať si mě škatulkují jak chtějí. Ale jakmile tu někdo takto opakovaně otravuje druhé a snaží se z ostatních vymáčknout reakci nebo je vyloženě prudit, tak by bylo dobré to ignorovat, aby nedosahoval dotyčný svého. Tahle má zpráva je s tímhle doporučením trošku v rozporu, ale pokud splní účel, lidi přestanou na tyhle výkřiky absolutně mimo téma reagovat a jistého člověka časem přestane bavit otravovat druhé a neustále vyvolávat spory, aby si dokázal, že má pravdu a ostatní jsou blbci, tak to bude fajn.

Mezi foglarovci jsou i postarší lidé, kteří sice zvládají práci s počítačem i s internetem, ale nejsou tak zběhlí jako někteří mladší, tak volí pro ně nejjednodušší a nejfektivnější způsob jak svůj problém vyřešit, ponecháním zprávy na webu, který je s SPJF spojen. Pokud je to napsání na Bohouška a dobrání se řešení, tak je to jen dobře. Je fajn vidět, že někdo někomu pomohl a vyřešil jeho problém s doručením BS. Většina z nás to tak jistě vidí, aspoň doufám, a jenom zahořklá individua z toho dělají problém a ještě mluví za ostatní a skoro určují, co by mělo na webu, který jim nepatří, být a nebýt. A je samozřejmě na místě, aspoň podle mě, se lidí, kteří se na něco slušně zeptají a jiní jim pomohou, zastat a dát najevo, že nežádoucí projevy jsou ty úplné jiné a ne tyto problémy řešící.

Komentář ze dne: 07.04.2020 21:03:30     Reagovat
Autor: - Ivo Dienelt (@)
Titulek: :-D
Neuveritelne....

Foglarovské výroky
"To je přece Fan-Tan. Vždyť to hraje celá Řásnovka" - asi dvanáctiletá dívka na dotaz Jindry Sochora.
Vyhledávání
 
KNIHA NÁVŠTĚV
Bohouškovy trvalky
Výročí roku 2024
13 otázek - kvízy
Nejkomentovanější
Vyšlo od roku 2018...
19. 03. 2024
Počet komentářů: 24

Ocenění a vyznamenání pro Jaroslava Foglara
16. 04. 2024
Počet komentářů: 9

Jan Trojan - Roy: "Foglarovo dítě"
19. 03. 2024
Počet komentářů: 5

Foglarovskou ročenku 2023 bude distribuovat skautská nadace
16. 04. 2024
Počet komentářů: 2

Saturnin a Stínadla - aneb Setkání Lídy Baarové a Adiny Mandlové v Havlově vaně
04. 04. 2024
Počet komentářů: 1

reklama

* Bohouška připravuje redakce ve složení: Milan Lebeda - Alpín (vedoucí), Petr Molka - Best (webmaster), Tomáš Hromádka - Krizmen (redaktor). Bohoušek je připravován ve spolupráci s Pražskou pobočkou SPJF.
* Články vyjadřují názory autorů a jsou majetkem redakce a vlastníků autorských práv. Bez souhlasu redakce nesmí být žádná část Bohouška publikována a to jak v tištěné, tak elektronické podobě.
* Tento web site byl vytvořen prostřednictvím phpRS - redakčního systému napsaného v PHP jazyce.
* Na této stránce použité názvy programových produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.
* Zprávy, příspěvky a žádosti můžete poslat na .