| STÍNADLA |
Bohousek
Rubriky
Nejčtenější články vydané v posledních 30 dnech
Prahou Jaroslava Foglara

Bydliště
Pracoviště
Klubovny
Tábořiště
Místa inspirace

Foglarovský svět
Tipy a vzpomínky pište na info@bohousek.cz, předmět: Prahou Jaroslava Foglara
Foglarovky
Bohoušek doporučuje

Tříkrálová cukrárna s Pražskou pobočkou SPJF

[ Autor: Martin Rosol | zařazeno: 6. 1. 2019 | přečteno 3099 ]

Milé kamarádky, milí kamarádi, přátelé Jaroslava Foglara, zvláště pak jeho Rychlých šípů! Naše již tradiční vzpomínková taškařice na jejich neblahou tříkrálovou příhodu se koná v pondělí sedmého dne v měsíci lednu tohoto roku! Sraz je ve třičtvrtě na pět odpoledne před Cukrářstvím u Michala v Podolské ul. č. 29 v Praze 4 - Podolí. Podmínky účasti jsou tři: 1) Dobrá nálada, 2) každý muší "toušat že dvou", 3) utratit alespoň 65 korun za snědené cukroví. Jelikož budeme po 18. - zavírací hodině nejspíš paní cukrářkou hromadně vyhozeni, můžeme si potom tváře upatlané od krému, šlehačky a čokolády zajít spláchnout do některé z přilehlých útulných podolských hospůdek několika doušky Malého foglarovského piva. (Zde už podmínky č. 2 a 3 neplatí). Na setkání s Vámi - ale ještě víc na ty dorty :-) se těší - Martin. P. S. Pro každého bude letos přichystáno jedno velké malé překvapení!




Foglarovské výroky
Vyhledávání
 
Bohoušek vzpomíná
Bohoušek před 20 lety
13 otázek - kvízy
Nejkomentovanější
reklama

* Bohouška připravuje redakce ve složení: Milan Lebeda - Alpín (vedoucí), Petr Molka - Best (webmaster), Tomáš Hromádka - Krizmen (redaktor). Bohoušek je připravován ve spolupráci s Pražskou pobočkou SPJF.
* Články vyjadřují názory autorů a jsou majetkem redakce a vlastníků autorských práv. Bez souhlasu redakce nesmí být žádná část Bohouška publikována a to jak v tištěné, tak elektronické podobě.
* Tento web site byl vytvořen prostřednictvím phpRS - redakčního systému napsaného v PHP jazyce.
* Na této stránce použité názvy programových produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.
* Zprávy, příspěvky a žádosti můžete poslat na .