| STÍNADLA |
Bohousek
Rubriky
Nejčtenější články vydané v posledních 30 dnech
Prahou Jaroslava Foglara

Bydliště
Pracoviště
Klubovny
Tábořiště
Místa inspirace

Foglarovský svět
Tipy a vzpomínky pište na info@bohousek.cz, předmět: Prahou Jaroslava Foglara
Foglarovky
Bohoušek doporučuje

Komentáře

ke článku: Tříkrálová cukrárna s Pražskou pobočkou SPJF
ze dne 06.01.2019, autor článku: Martin Rosol

Komentář ze dne: 09.01.2019 21:12:02     Reagovat
Autor: - MenhaRT (@)
Titulek: Gratuluji Bohouškovi
k 2 milionům návštěv. Počitadlu v levém sloupci to s "dvojkou" na začátku moc sluší a Alpín tak dostal krásný dárek k narozkám.
Zdar

Komentář ze dne: 14.01.2019 21:23:27     Reagovat
Autor: - MV Bobr (@)
Titulek: Výročí RŠ 1939-2019
K výročí názvu Rychlé šípy (tj. poprvé tato dvě slova pronesená Jarkou Metelkou v kresleném seriálu před 80 lety na památku Mirkova běhu, příběh "Černí jezdci dychtí po vlajce", Mladý hlasatel 4/č. 11 ze dne 14. ledna 1939) připravuje ČT 1 na neděli 20. ledna film Záhada hlavolamu, 15:45 hodin. Sledujte televizní program.

Foglarovské výroky
„Vař se, vař, čajíčku - vždyť času už jenom chvilička a Rychlé šípy jsou tu co nevidět!!“ - Dlouhé Bidlo vařící uspávací čaj na schůzku s Rychlými šípy „na usmířenou“
Vyhledávání
 
KNIHA NÁVŠTĚV
Bohouškovy trvalky
Výročí roku 2024
13 otázek - kvízy
Nejkomentovanější
reklama

* Bohouška připravuje redakce ve složení: Milan Lebeda - Alpín (vedoucí), Petr Molka - Best (webmaster), Tomáš Hromádka - Krizmen (redaktor). Bohoušek je připravován ve spolupráci s Pražskou pobočkou SPJF.
* Články vyjadřují názory autorů a jsou majetkem redakce a vlastníků autorských práv. Bez souhlasu redakce nesmí být žádná část Bohouška publikována a to jak v tištěné, tak elektronické podobě.
* Tento web site byl vytvořen prostřednictvím phpRS - redakčního systému napsaného v PHP jazyce.
* Na této stránce použité názvy programových produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.
* Zprávy, příspěvky a žádosti můžete poslat na .