Co o “panádlovce” píše naše nejslavnější a dosud používané encyklopedické dílo Ottův slovník naučný?Panade [panád] (od lat. panis, ch l é b), franc. polévka chlebová (p a n á d l o v á); též kaše z housky (mouky), mléka, polévky, másla a vajec k přípravě jemných nádivek. Ottův slovník naučný, díl XIX., s. 134
* Bohouška připravuje redakce ve složení: Milan Lebeda - Alpín (vedoucí), Petr Molka - Best (webmaster), Tomáš Hromádka - Krizmen (redaktor). Bohoušek je připravován ve spolupráci s Pražskou pobočkou SPJF.
* Články vyjadřují názory autorů a jsou majetkem redakce a vlastníků autorských práv. Bez souhlasu redakce nesmí být žádná část Bohouška publikována a to jak v tištěné, tak elektronické podobě.
* Tento web site byl vytvořen prostřednictvím phpRS - redakčního systému napsaného v PHP jazyce.
* Na této stránce použité názvy programových produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.
* Zprávy, příspěvky a žádosti můžete poslat na
.