Z Brna nám byl jednatelem SPJF Markem Polákem - Sharpem přeposlán dopis následujícího znění:
Ahoj Sharpe, můžeš nějak dát vědět tvůrcům Bohouška (na internetu), že panádlová polívka opravdu není chlebová polívka, ale že je to nějaký masový vývar se svítkem. Tak se aspoň říkalo pečené placce z vajíčka a krupice. Tato silnější placka (peklo se to třeba v remosce) se nakrájela na kostky a ty se pak daly do té polívky. V dětství mně to taky moc nechutnalo. Zdraví Tě Honza.
Děkujeme i za tento podnět. Panádlová polé(í)vka, jak je vidět, má i své regionální odlišnosti. Nejzásadnější pro nás je ovšem recept pražský, tj. ten, dle kterého vařila Jestřábova maminka. Tam základní ingrediencí byly patrně starší rohlíky nebo chléb. Nicméně pátrat a přinášet odpovědi na otázku, zda panádlová polévka je něco odporného, budeme přinášet i nadále.
* Bohouška připravuje redakce ve složení: Milan Lebeda - Alpín (vedoucí), Petr Molka - Best (webmaster), Tomáš Hromádka - Krizmen (redaktor). Bohoušek je připravován ve spolupráci s Pražskou pobočkou SPJF.
* Články vyjadřují názory autorů a jsou majetkem redakce a vlastníků autorských práv. Bez souhlasu redakce nesmí být žádná část Bohouška publikována a to jak v tištěné, tak elektronické podobě.
* Tento web site byl vytvořen prostřednictvím phpRS - redakčního systému napsaného v PHP jazyce.
* Na této stránce použité názvy programových produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.
* Zprávy, příspěvky a žádosti můžete poslat na
.